Aktuelle problemer
tjekpåidræt.gyldendal.dk/
TidspunktNæste opdatering
24-04-2017 09:31:26
Fejlbeskrivelse
Hjemmesiden til Tjek på idræt fejler. Vi arbejder på en løsning. I kan gå direkte til i-bogen ved at følge linket: http://i-bog.dk/?id={51DD8381-A0A5-43E4-B50B-FADED76B9802}#/double/1/
Status
24-04-2017 09:31.
Påvirker
Tjek på idræt hjemmeside
Hvis du oplever problemer med login
TidspunktNæste opdatering
07-04-2017 15:06:15
Fejlbeskrivelse
Gyldendal har ændret login metode, så den stemmer overens med STIL´s standard, der gælder fra 1. maj 2017.Det betyder at kravet for UNI-login om et tilknyttet cpr-nummer nu også gælder for vores login. Det er ikke hos Gyldendal at cpr-nummer skal være registreret, men hos STIL. Har du derfor nu problemer med indlogning kontakt først din brugeradministrator. De fleste administrative systemer på skolerne sørger for at dette sker automatisk, men hvis du oplever problemer med login, kan det altså skyldes manglende registrering. Vores erfaring er at det primært gælder for brugere på mindre privatskoler, gymnasier og andre institutionstyper der ikke har integration mellem deres administrative systemer og UNI-login.

Du kan læse mere om UNI-login på http://stil.dk/administration-og-infrastruktur/uni-login
Status
Påvirker
UNI-logins uden CPR nummer tilknyttet
Planlagte opdateringer