Aktuelle problemer
iOS 12 på iPad/iPhone
TidspunktNæste opdatering
20-05-2020 09:32:46
Fejlbeskrivelse
En opdatering af vores log in-system har ramt brugere med ældre iOS 12 på iPad/iPhone. En opdatering til iOS 13 løser problemet. Vi undersøger muligheden for at kunne håndtere iOS 12.
Status
27-05-2020 10:55Vi er forsigtigt optimistiske, og håber på en løsning i løbet af denne uge.
Påvirker
Log ind
Hånden på hjertet- serien
TidspunktNæste opdatering
25-05-2020 13:47:09
Fejlbeskrivelse
*LØST* Vi har pt en fejl på vores genveje til HPH-serien, hvis man går via munksgaard.dk og Dine Digitale læremidler. Det er sendt til rettelse.

Indtil videre, så kan du eventuelt gå direkte til bøgerne og logge på der:

Sygdomslære
https://sygdomslaere.digi.munksgaard.dk

Anatomi og fysiologi
https://anatomi-fysiologi.digi.munksgaard.dk

Mikrobiologi
https://mikrobiologi.digi.munksgaard.dk

Ernæring
https://ernaering.digi.munksgaard.dk

Farmakologi
https://farmakologi.digi.munksgaard.dk

*LØST*
Status
26-05-2020 14:20Alt skulle virke normalt igen.
Påvirker
Hånden på hjertet- serien
Ordbøger til off-line brug
TidspunktNæste opdatering
28-02-2020 12:59:20
Fejlbeskrivelse
Gyldendal kan efter aftale tilbyde adgang til off-line ordbøger, i forbindelse med eksamen. Bemærk venligst at disse ordbøger ikke virker på MacOS 10.15 Catalina
Status
Påvirker
Ordbøger til off-line brug
Planlagte opdateringer