Til eksamen med Gyldendals portaler
  • Gyldendals portaler fungerer online også under eksamen.
  • Gyldendals portaler kan ikke benyttes offline, men der kan printes tekster fra portalernes biblioteker.
  • Skulle der i eksamensperioden opstå problemer med unilogin, slår vi login fra på alle portaler, således at de frit kan tilgås. Bemærk at elevens egne noter i så tilfælde ikke kan ses. Hvis login er slået fra, vil eleverne heller ikke kunne arbejde med øvrige værktøjer med eget indhold, dvs. i-ark, i-guides, i-log og opgaveafviklere. Denne pointe er naturligvis kun relevant, hvis der indgår sådanne værktøjer i de portaler, som er dækket af dette skriv.
  • I eksamensperioden er der forhøjet beredskab, og man kan kontakte vores support direkte mellem 8:00-16:00 på telefon 3375 5550.
  • Vi understøtter alle gængse browsere og enheder. Fx Google Chrome på Windows-computere og Android-tablets samt Safari på Mac-computere og iPad.
Til eksamen med Gyldendals ordbøger
  • Gyldendals to ordbogssites ordbog.gyldendal.dk og skoleordbog.dk fungerer online også under eksamen.
  • Hver enkelt skole skal under eksamen blot fortsætte med at bruge den ordbog de er vant til.
  • Login er fjernet for ALLE brugere i eksamensperioden. Dette bekendtgøres på forsiden af hvert ordbogssite.
  • Links til eksterne sites såsom Den Store Danske og Wikipedia er fjernet fra de to sites i eksamensperioden grundet krav fra Undervisningsministeriet.
  • Der vil under hver eksamen være forhøjet beredskab for hurtigst muligt at kunne sætte ind i tilfælde af driftsproblemer. Beredskabet træffes på telefon 3375 5600.